Nu byter vi namn till ITO Pall-Pack!

ito-pall-pack

Från och med den 1:a januari 2017 kommer Gorvak att byta namn till ITO Pall-Pack.

För dig som kund innebär detta inga som helst förändringar och du behöver inte göra någonting. Allt fungerar precis som förut. Det du som kund kommer att märka är att vår logo är utbytt och de mail du får från oss kommer att ha en ny design och innehålla vår nya logotype.

När vi från nyår väljer att skifta namn till ITO Pall-Pack AB, är det för att Gorvak AB nu har samma ägare som de två systerbolgan ITO Intern Transport AS och Pall-Pack AS.

Dessa två sällskapen har arbetat med interntransport och automatisering av packning, palletering och andra industriella processer i närmare 60 år – en erfarenhet och kunskap vi tar med oss i det vidare arbete på den svenska marknaden.

ITO Pall-Pack packsystem

I Norge har ITO Pall-Pack sitt huvudkontor i Oslo och ett unikt produktions- och utvecklingscenter på Tyristrand, en timmes biltur från Oslo. Vid detta center produceras olika sträckfilmsmaskiner med varumärket Pall-Pack, och det utförs utveckling, installation och tillpassningar av industriella lösningar och system. Kompetenser från detta center vill vi också dra nytta av för den svenska marknaden.

Den norska och svenska marknaden har många likheter och med höga lönenivåer i bägge länderna har industriföretagen ett stort behov av förbättrad produktivitet genom högre automatiseringsgrad. Genom att utnyttja gemensamma resurser och kompetenser tvärs över gränserna, samt välja samma internationella tillverkare av lösningar och utrustning, kommer vi att ge ännu bättre service och tjänster till våra kunder i Sverige. Med en integrerad nordisk organisation kan vi ta ännu bättre hand om dina befintliga system och vara bättre rustade att designa, utveckla och anpassa framtida automationslösningar för ditt företag.

sortering av gods

Gorvaks kunder har alltid uppskattat hög servicenivå och tillgång till några av marknadens bästa produkter. Vi är övertygade om att vi i framtiden kommer att erbjuda ännu mer av det som varit Gorvaks varumärke. Vi kommer båda att vara tillräckligt stor för att erbjuda de bästa lösningarna från ledande tillverkare och kan ta ett helhetsansvar för kompletta förpackningslinjer och system. Under tiden kommer vi aldrig bli större än att vi också kan ge hög och personlig service till små industriföretag.

Se hemsidan til ITO här