Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Vi söker servicetekniker till södra Sverige

Nu letar vi efter en driven servicetekniker till ITO PallPack i Södra Sverige. Är du en händig och positiv lagspelare som vill anta nästa utmaning och arbeta med service, reparation och driftsättning av lager-och logistiksystem? Då kan det vara just dig vi letar efter!

Av: ITO PallPack 24 april 2024 Vi informerar
jobb servicetekniker

ITO PallPack är ett bolag på offensiven – och har det roligt på vägen. Framförallt handlar det om våra kunder och användare. Att alltid ha dem i fokus när vi tänker, pratar och utför vårt jobb. Om vi inte gör vårt jobb, kan heller inte kunden göra sitt. Att förstå detta är nyckeln för vår framgång. “Vår kärnkompetens är att effektivisera våra kunders produktflöde. Vi har 60 år i branschen, och är en av marknadsledare inom vårt segment, vilket gett oss en gedigen kompetens och erfarenhet. Samtidigt ser vi till att hela tiden lära oss något nytt, både hemma och utomlands”.

VAD ERBJUDER ROLLEN?

Hos ITO PallPack erbjuds du ett jobb där du kan utvecklas, i en miljö med duktiga kollegor som värdesätter att ha roligt på jobbet. Du ges stor frihet och eget ansvar och bör trivas i en arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik. I denna roll utgår du från hemmet och således är tjänsten inte ortspecifik.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
• Utföra planerat och avtalsenligt underhåll
• Utföra reparationer och felsökning
• Dokumentering och loggning
• Driftsättning av nya anläggningar
• Support via telefon och direktuppkoppling mot anläggning
• Ha kontakt med leverantörer och kunder i de nordiska länderna och utomlands

VEM ÄR DU?

• Teknisk kunnig inom mekanik, el- och automation men med tyngdpunkt på mekanik
• Bör ha ett intresse i alla tre områden – el, IT och mekanik
• Gillar kundkontakt och har ett representativt förhållningssätt i kommunikationen med kunder
• Vill arbeta självständigt och ta ansvar • Stor vilja till att resa och vara flexibel med sina arbetstider då största delen av arbetstiden är hos kund.

OM TEAM EFFEKTIV

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information, kontakta Markus på markus@effektiv.se

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare