Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Automatiska förpackningsmaskiner

Skräddarsydda förpackningsmaskiner

ITO PallPack erbjuder en lång rad med automatiska förpackningsmaskiner som kan automatisera och effektivisera din verksamhet: bandningsmaskiner, packmaskiner, sträckfilmsmaskiner, tejpmaskiner samt förbrukningsmaterial. Driftsäkerhet är otroligt viktigt – både för oss och för dig. Vi hjälper dig att hitta rätt maskin och skräddarsyr och integrerar den till din verksamhet. Kontakta oss så visar vi hur din internlogistik kan effektiviseras.

Sträckfilmsmaskiner

Vi har utvecklat egna sträckfilmsmaskiner sedan 1974 och oavsett vad du ska plasta har vi en lösning. Vi bygger, anpassar och integrerar våra sträckfilmsmaskiner utifrån dina behov. Flaggskeppet PallPack8000 är en helautomatisk ringroterande sträckfilmsmaskin som passar nästan alla typer av pallar och gods. Men vi har även semiautomatiska lösningar som också sparar tid, pengar och ryggar för dig och dina anställda. Alltid hög driftsäkerhet och stor flexibilitet!

Bandningsmaskiner

Inom bandningsmaskiner erbjuder vi allt från laddbara, handhållna bandningsverktyg till semiautomatiska- och helautomatiska bandningsmaskiner som kan integreras i en automatiserad produktionslinje. Med ultraljudssvets blir bandningsmaskinens livslängd (våra automatiska bandningsmaskiner klarar 2–3 miljoner svetsningar) bästa tänkbara samtidigt som driftssäkerheten maximeras.

Packmaskiner

Våra packmaskiner hjälper dig med automatisk packning av lådor, påsar, kartonger, samt vakuumpackmaskiner, krympfilmsmaskiner med mera. Med ultraljudssvets blir bandningsmaskinens livslängd (våra automatiska bandningsmaskiner klarar 2–3 miljoner svetsningar) bästa tänkbara samtidigt som driftssäkerheten maximeras.

Tejpmaskiner

Våra tejpmaskiner passar för alla möjliga kartonger och användningsområden. De är driftsäkra och effektiva och kan enkelt integreras i din packlinje med transportbanor före och efter maskinen. Tejpmaskinerna garanterar snabb och säker förslutning av olika typer av kartonger och vi erbjuder automatisk tejpning i topp och botten eller endast ovanpå. Sluta tejpa för hand!

Förbrukningsmaterial

Vi erbjuder även förbrukningsmaterial med hög kvalitet. Se till att använda sträckfilm, plastband, tejp, bubbelplast och annat som passar dina maskiner.

Kort och gott: våra förpackningsmaskiner och teknik skapar konkurrensfördelar och gör ditt företag bättre rustat för framtiden.

ITO PallPack framstod som mest lösningsorienterat av de aktuella leverantörerna.

Tommy Gustavsen

Mapei

Till kundcase »
Med denna lösning från Mosca får vi bättre driftsäkerhet och ekonomi.
Peterson packaging

David Weber

Peterson Packaging

Till kundcase »

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare