Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Transportbanor

Vi älskar smarta lager och designar och skräddarsyr yteffektiva transportbanor, spiralbanor och spiralhissar helt utifrån dina behov.

Låt oss sätta fart på din internlogistik!

  • Vi anpassar lösningen utifrån ditt lager

    Automatiska transportbanor för hela ditt godsflöde.

  • 60 års erfarenhet

    Vi bygger energisnåla transportbanor

  • Vi tar hand om dina varor

    Smarta lösningar för hantering av ingående och utgående paket

Ta kontakt med oss

Transportbanor för ditt lager

Vi designar effektiva transportbanor för alla typer av lådor och påsar. Vi kombinerar olika transportbanor och utnyttjar utrymme och takhöjd maximalt. Och du, det finns inga universella lösningar, inga one size fits all – det gäller att hitta en lösning med transportbanor som passar din lokal och din verksamhet.

ITO PallPack har lång erfarenhet av att designa och skräddarsy smarta lösningar anpassade för våra kunder – allt från små lösningar där pallarna ska fraktas någon meter till en sträckfilmsmaskin till komplicerade sorteringslösningar där godset ska passera flera olika stationer och där den sammanlagda längden på transportbanorna kan vara över en kilometer.

Vi brinner för att designa optimerade lösningar, hör av dig till oss om du vill diskutera hur vi kan hjälpa din verksamhet att bli mer effektiv.

Lösningar för stora och små volymer

Vi fixar transportband för alla tänkbara typer av pallar, inklusive pallyftare, palldubblering, gravitationsbanor m.m. Vi designar lösningar som sätter fart på din internlogistik.

Ont om plats på golvet?

Lösningar som utnyttjar höjden eller flyttar varor effektivt mellan olika etage. Vi levererar allt från spiralhissar för lådor och påsar till automatisk och semiautomatiska pallhissar.

Tamro är ett exempel på en kund som ville ha en spiralhiss. Till Tamro i Umeå har ITO PallPack levererat transportband och en spiralhiss i samband med att företaget har byggt en entresol. Tidigare var Tamro tvungna att ställa backarna på en pall, åka med pallen ner i hissen och sedan ställa upp 50-60 backar på det befintliga transportbandet. Det är ett minne blott nu.

Med hjälp av spiralhissen och transportbana från ITO PallPack ställs numera backarna på transportbandet och sedan åker backarna automatiskt nedför spiralhissen och vidare till sortering och utleverans.

Vill du också ha en smart, smidig lösning? Hör av dig till oss!

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare