Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Vi levererar JIVARO till Komplett

ITO:s partnerskap med Savoye bär frukt: vi har levererat tre JIVARO-packmaskiner till Komplett Group i Norge. JIVARO klipper ner kartongen till innehållets höjd och ger minskade transportkostnader och bättre miljö.
Av: ITO PallPack 2 november 2022 Vi informerar
Jivaro
Komplett Group har installerat nya JIVARO-maskiner.

ITO har sedan fyra år ett partnerskap med Savoye – ett stort bolag som omsätter nästan 200 miljoner euro och som bland annat tillverkar en rad olika packmaskiner. JIVARO är väldigt populär och Savoye är en av världens största leverantörer av den typen av maskiner.

– Vi har en nästan underhållsfri metod för att trimma ner kartongens höjd. Vi använder en sax som säkerställer en mycket stabil klippning av lådans hörn, vilket dessutom kräver minimal service. Detta ger dig stora fördelar då vi kan ge dig en låg höjd på din kartong, lång livslängd och en snygg finish på kartongen, säger Julien Panarioux, Partnership Manager, på Savoye.

Savoye JIVARO
Savoye var bland de första att ta fram en maskin som klipper ner kartongen efter innehållets höjd.

Vi integrerar Savoyes maskiner i våra linjer. ITO köpte den första kartongresaren från Savoye och levererade till Komplett Group redan för 15 år sedan. Och nu har partnerskapet med Savoye lett till att vi under året levererat tre JIVARO-maskiner till Komplett Group.

I början av året stor det klart att NetOnNet och Komplett Group går samman och blir en jätte inom e–handel för hemelektronik i Norden. Vi tackar för förtroendet att leverera högklassiga produkter till bolaget!

Kenneth Hofstedt, chef för den tekniska avdelningen på Komplett Group, Hervé Aubert, Director for Strategic Partnerships and Knowledge Management, på Savoye, Julien Panarioux, Partnership Manager på Savoye, Axel Hagen, VD för ITO PallPack AB och Andreas Skuterud, projektledare på ITO PallPack AB.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare