Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Vi levererar handhållna bandningsverktyg

ITO PallPack levererar nu SIAT:s bandningsverktyg GT-ONE, GTH19 och GTH25 –  laddbara handhållna bandningsverktyg för en rad olika användningsområden.

Av: ITO PallPack 5 juni 2020 Service, Vi informerar
Bandningsverktyg

Bandningsverktygen från SIAT har fyra olika lägen: auto, semi-auto, manuell och soft, vilket gör det smidigt att utföra olika typer av bandning. Bandningsverktygen är mycket användarvänliga (bandning sker med ett enkelt knapptryck) och har kraftfulla Li-Ion-batterier och laddare. Modellerna är baserade på samma grundteknologi och använder PP/PET-band på 10–16 mm respektive 19 eller 25 mm.

GT-ONE passar för enklare användning inom lager, logistik och wellpapp-industrin med mera. Den bandar med en åtdragningskraft upp till 2750 N, 15 m/min. GT-H å andra sidan är anpassad för tyngre bandning inom exempelvis trä- och stålindustrin. Den bandar med en åtdragningskraft upp till 4500 N, 9,3 m/min.

ITO PallPack levererar all utrustning samt packband, batterier, laddare och har reservdelar. Dessutom tar vi hand om service av bandningsverktygen – det är bara att kontakta oss via mejl eller ring:
Försäljning: Tommy Johansson 076-885 06 60
Servicekoordinator: Caroline Wallgren 076-886 80 20

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare