Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Unik bandning i tre versioner

Den senaste SoniXs-teknologin i tre olika versioner – det innebär första klassens bandningsteknik för alla smaker.

Av: ITO PallPack 7 februari 2019 Vi informerar
Mosca

SoniXs ultraljudsteknik från Mosca har testats grundligt och är beprövad över hela världen. Snabb och säker bandning utan att använda värme – det har gett SoniXs-tekniken ett rykte om att spela i en egen division. När Mosca nu lanserar den senaste generationen av bandningsmaskiner baserat på denna teknik, görs tekniken tillgänglig för nya uppgifter och kundgrupper.

Mosca  erbjuder en unik kombination av tillförlitlighet och flexibilitet, allt förpackat i en kompakt och driftsäker teknologi. Den nya Mosca MP-6 finns i tre versioner; ”Table”, ”Belt” och ”Rollers”. Så det är bara att välja, och oavsett vilken du väljer kommer du få en produkt från översta hyllan.

Tre nya Mosca-maskiner
Mosca Evolution MP-6 levereras i tre versioner, T (table), R (rollers) och B (belt).

MP-6 har detaljer som roterbar instrumentbräda och digital räknare, men viktigast av allt är tekniken som ger hög och förutsägbar bandningshastighet, anpassat till allt från tidningar till kartonger och plastlådor, antingen som en fristående enhet eller integrerad i en produktionslinje. Den tyska tillverkaren Mosca har nu lyckats öka bandhastigheten, erbjuder fler valmöjligheter för packband, samt ”soft”-bandning och kontinuerlig justering av spänning. Med sin modulära design är alla tekniska komponenter lättillgängliga, vilket underlättar för drift, underhåll, användning och service. Detta är helt enkelt bandningteknik för alla som förstår värdet av att välja det bästa.

Mosca belt
Effektiv bandningsteknologi för bandning av lådor, upp till 58 bandningar i minuten.

Evolution MP-6-T

T för ”table”-versionen. Pålitlig, snabb och funktionell. Flexibel lösning som kan manövreras från båda sidor, med roterbar panel och extra fotpedal. Kompakt och flexibel design som gör det enkelt att placera lösningen i olika industriella miljöer eller flytta den internt.

Evolution MP-6-B

B för ”belt”-versionen. Med bandteknik är det lätt att integrera den i en automatiserad produktions- och packlinje. Hastighet upp till 35 cykler per minut.

Evolution MP-6-R

R för rollers-versionen. Genom ”rollers”- versionen klarar den här tekniken också tyngre uppgifter, upp till 35 bandningar per minut. Den har många produktiva tillvalsmöjligheter, till exempel en pneumatisk ”hold-down”-enhet som pressar ner förpackningen och håller den på plats under bandning.

Alla tre versionerna använder Evolutions robusta band i polypropen, i bredder från 5 till 12 mm, miljövänliga och ”livsmedelssäkra” band.

Modulär teknologi som gör drift och underhåll enklare. PP-band från 5 till 12 mm bredd.
Mosca
Maskinerna kan användas fristående eller som en del av en produktionslinje.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare