Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Träffa oss på LogiMAT i Stuttgart!

LogiMAT 2024 i Stuttgart är årets största evenemang för alla som är intresserade av internlogistik, varuflöden och lagerautomation. Vi deltar på mässan tillsammans med våra partners – och träffar väldigt gärna våra skandinaviska kunder på plats!

Av: ITO PallPack 1 februari 2024 Vi informerar
ITO PallPack kommer till Logimat.

Det är i Stuttgart det händer 

På Logimat 2024 kommer mer än 1 500 företag visa upp sin teknik och sina lösningar för internlogistik. Bland dem finns våra partners Savoye, Eurofork, KUKA och SEW-EURODRIVE, som alla har placerat sig på kartan med teknik som gör skillnad för kunderna. Savoye med sina unika förpackningsmaskiner för e-handel, där varje låda skärs ner så att höjden matchar innehållet. Eurofork med ESMARTSHUTTLE för lagerautomation, lösningar som utnyttjar befintliga lager och samtidigt helautomatiserar med pallskyttlar och satelliter. Industrirobotar från KUKA har legat i framkant i många år och vi finns även hos SEW-Eurodrive, ett företag med ledande AGV-teknik.

Vi kommer att ha medarbetare på plats i Stuttgart alla tre mässdagarna, 19–21 mars och de ser gärna till att du får uppleva den senaste tekniken på bästa möjliga sätt. Kontakta oss om du funderar på att besöka Logimat 2024, så hittar vi tider för visningar och kanske kan vi komma överens om gemensam resa, boende mm.

All information om mässan finns på Logimats hemsida.

Savoye stand 1GA53 (hall 1)

Eurofork stand 3B19 (hall 3)

KUKA 6A17 (hall 6)

SEW-EURODRIVE 7D07 (hall 7)

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare