Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Resande servicetekniker till ITO

Vi söker en driven servicetekniker till ITO PallPack i Stockholm. Är du en händig och positiv lagspelare som vill arbeta med service av lager- och logistiksystem? Är du en person som trivs med att vara på resande fot? Varmt välkommen med din ansökan!

Av: ITO PallPack 12 januari 2023 Vi informerar
jobb servicetekniker

Din framtida arbetsgivare 

  • ITO PallPack är ett familjeföretag och en av Skandinaviens största leverantörer av förpackningslösningar, materialhantering och palleteringslösningar.
  • Vi är 100% fokuserade på att hjälpa e-handel, lager och logistik att växa och bli bättre. Vi designar och levererar toppmoderna automationslösningar – allt från enkelstående packmaskiner till skräddarsydda system med hög automatiseringsgrad och avancerade styrsystem. 
  • Vi arbetar med hela processen från produktion, montering och igångkörning till service och underhåll. Vi har över 60 anställda fördelat i Norge och Sverige, som alla har en sak gemensamt, vi tycker att automation är roligt!

Vad erbjuder en dag hos ITO? 

  • Som servicetekniker arbetar du med regelbunden preventiv service och support, akut service och felsökningar av bland annat transportbanor, packmaskiner och palleteringssystem.  
  • Även om du blir en del av en härlig och sammanvävd personalgrupp kommer största delen av ditt arbete vara självständigt och du bör således trivas i en roll där du tar mycket eget ansvar och initiativ.  
  • I den här rollen förekommer många resor och du bör räkna med att ligga ute upp mot tre dagar per vecka, någon gång kan det bli fem nätter. Övriga dagar utgår du från kontoret i Täby. I rollen ingår även att du medverkar vid installationer av systemlösningarna vilka kan pågå under några veckors tid, dessa görs alltid tillsammans med ett team och ger dig en bra förståelse för arbetsflödet. Därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du tar ansvar för ditt eget arbete.

Vem är du? 

  • Vi söker dig som är målinriktad, strukturerad och som brinner för service och support. Du trivs med att vara på resande fot och känner ett kittlande i magen när du kommer till en ny kund: det står utrustning för ett nytt toppmodernt automationssystem och väntar på dig och när det är installerat går du därifrån med ett leende.  
  • Du har en god teknisk kompetens och gillar att se vad som händer när du trycker på en knapp eller flyttar en sensor. Du är bekväm med att skruva och meka och om det förekommer utmaningar löser du dem där de uppstår – att fatta självständiga beslut är inga problem med din expertis. 
  • Du förväntas ha gymnasieexamen, möjligtvis med inriktning mot el, automation, industri eller teknik. All övrig utbildning är meriterande. B-körkort samt att kunna flytande svenska i tal och skrift är ett krav. 

Här kan du läsa om vad vår servicetekniker Sara tycker om jobbet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan till axel@pallpack.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna vår vd Axel Hagen: +46(0)76 885 0662.

ledigt jobb tekniker
Är du vår nya servicetekniker?

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare