Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Prisgaranti på marknadens bästa maskiner!

De bästa sträckfilmsmaskinerna, till de bästa priserna. Så enkelt är det. Och när vi säger prisgaranti, så menar vi prisgaranti. Om ni finner motsvarande maskiner till lägre pris, betalar vi dig mellanskillnaden. No discussions!

Av: pallpack-axel 15 februari 2018 Vi informerar
Vi ger prisgaranti på våra sträckfilmsmaskiner
De bästa sträckfilmsmaskinerna, till de bästa priserna. Så enkelt är det. Och när vi säger prisgaranti, så menar vi prisgaranti. Om ni finner motsvarande maskiner till […] »

Dessa tre utvalda modeller är flexibla att använda och passar troligtvis dina behov. Välkommen att kontakta eller besöka oss för att se hur vi kan skräddarsy din lösning. Inte nog med att du får ledande teknologi till garanterat lägsta pris, kommer du även spara tid, resurser och pengar från dag ett.

PallPack 3000A sträckfilmsmaskin: Robust och flexibel

Effektiv sträckfilmsmaskin med mekanisk försträckning och automatisk höjdavläsning. Med ett stort urval program passar den perfekt till olika typer av gods. Samtidigt är det en robust och driftsäker sträckfilmsmaskin för tunga volymer med maxbelastning upp mot 2 000 kg.

Pris med 3 månaders prisgaranti: 25 000 kr

PallPack 3000B sträckfilmsmaskin: Hög automatiseringsgrad

Robust sträckfilmsmaskin med mjuk start och stopp tack vare frekvensstyrda motorer och försträckning från 0 till hela 300 procent. Samtidigt är det en modell för många olika typer av uppgifter, även de tyngsta. Med automatisk höjdavläsning och hög användarvänlighet krävs minimalt behov av en operatör för att säkra emballering av alla typer av gods och pallar. En bästsäljare från PallPack som även omfattas av vår unika prisgaranti.

Pris med 3 månaders prisgaranti: 30 000 kr

PallPack 3000 Robo: Unik mobilitet

Denna mobila och flexibla sträckfilmsmaskin med batteridrift gör att pallarna kan sträckfilmas var de än befinner sig. Mobiliteten är inte på bekostnad av funktionalitet, den har automatisk höjdavläsning, mjuk start/stopp samt smart operatörspanel. PallPack 3000 Robo tar sig till otillgängliga platser och förenklar emballering av de flesta typer av pallar och gods.

Pris med 3 månaders prisgaranti: 47 000 kr

Välkommen att besöka oss eller kontakta oss för referenskunder.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare