Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Mycket uppmärksamhet på Scanpack

Det var full fart under Scanpack i Göteborg 23-26 oktober. Det är ingen tvekan om att att förpackningar står högt på dagordningen – både ur ett miljö- och driftperspektiv. I PallPacks monter var det stundtals trångt när besökarna ville se ledande pack- och robotlösningar.

Av: ITO PallPack 9 november 2018 Mässa

Scanpack var en otroligt spännande mässa med många besökare från hela Norden. Scanpack blev omtalad i media, inte minst för att många visade 100 procent nedbrytbara förpackningar gjorda av till exempel stärkelse och andra restprodukter från mat. Det var många besökare i PallPacks monter genom hela mässan och det var inte så konstigt för vi visade spännande lösningar för e-handeln, livsmedelsbranschen, lager/logistik med mera: den nyaste robotteknologin från KUKA, bandningslösningar från Mosca och hur det går att ta sträckfilmning till nästa nivå.

Det var ingen tvekan om att Tommy Johansson och Axel Hagen (i mitten på bilden) från PallPack AB hade en fullspäckad vecka på Scanpack. Här flankerade av våra samarbetspartners Servipack och Mosca.
PallPack 2000F – det närmaste en helautomatisk bandningsmaskin du kommer i en semiautomatisk lösning. Det är en otroligt flexibel maskin och samtidigt robust och driftsäker.
Nu vill alla ha en robot! Och det är inte så konstigt för KUKA:s nya cobots kan enkelt flyttas mellan olika arbetsuppgifter och läras upp på några minuter. De behöver inte heller avgränsas med något säkerhetsstängsel.
Mosca är vår samarbetspartner inom bandningsteknologi. På Scanpack 2018 visade vi bandningsmaskinen som aldrig stannar: Mosca MS-6.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare