Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Mosca i topp i tysk ranking

För andra året i rad toppar tekniktillverkaren Mosca listan över Tysklands bästa maskintillverkare. Det finns något att lära av det.

Av: ITO PallPack 13 mars 2024 Vi informerar
Mosca i topp i tysk ranking
För andra året i rad är vår partner Mosca i topp när Tysklands bästa maskintillverkare rankas. Priset är resultatet av en noggrann studie utförd av Focus Money. I kriterierna pris/prestanda, popularitet, hållbarhet och kundnöjdhet rankades Mosca i topp. Därmed sätter de en standard som kommer att bli svår att slå, i kategorin Mechanical and Plant Engineering.

Långt samarbete med ITO

ITO PallPack har samarbetat med Mosca i många år, främst med bandningsteknik för den skandinaviska marknaden. Många av våra kunder ser Mosca-teknik som standard, efter att först ha erfarenhet av annan och kanske billigare teknik. En av milstolparna i Moscas utveckling var etableringen av ett dedikerat teknik- och utvecklingscenter i Waldbrunn, där kunderna kan få hjälp med att testa sina egna produkter, till exempel hur många band och vilken typ som fungerar bäst. Hållbarhet står givetvis på varje kunds checklista nu, och det är ett område där Mosca är ett pionjärföretag, till exempel med PET-band som är gjorda uteslutande av återvunnet material.

Mosca och ITO Pallpack
Mosca tillverkar bandningsmaskiner av absolut toppklass.

Inga kompromisser

Med Mosca får kunderna inte bara får en maskin, de får också ett skräddarsytt kit med reservdelar, för att säkerställa optimal drifttid. Mosca är dessutom är en tillverkare som aldrig kompromissar med kvalitet och ständigt letar efter förbättringsområden.

ITO PallPack gratulerar Mosca och tackar för förtroendet att vi får leverera den bästa bandtekniken till våra kunder.

PET-band (polyester) från Mosca – ITO PallPack.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare