Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Ledande tejpmaskiner, nu med prisgaranti

Om ditt företag packar varor i lådor som stängs med tejp, är automatiserade tejpmaskiner utan tvekan en av de mest lönsamma investeringarna du kan göra. Vi levererar marknadens bästa tejpmaskiner, och bäst av allt garanterar vi dessutom att du får det bästa priset på marknaden.

Av: pallpack-axel 7 maj 2018 Vi informerar
PallPack 3000RL tejpmaskin
PallPack 3000RL tejpmaskin

PallPack 3000RL tejpmaskin

2 tejpmaskiner med prisgaranti

Tejpmaskinerna PallPack 300RL och PallPack 300TS är båda beprövade lösningar på marknaden, de har redan bevisat sin höga driftsäkerhet och pålitliga tejpning hos krävande kunder i både Norge och Sverige. Båda modellerna är utrustade med ett övre och nedre tejpaggregat, samt robusta sidoband för snabb och säker matning av lådorna. Operatören kan enkelt byta till nya kartongformat, det är även enkelt att sätta in nya tejprullar. PallPack levererar även tejp till maskinerna så att allt ansvar för maskinens tillförlitlighet finns på ett ställe.

Pris PallPack 3000RL med 2 månaders prisgaranti: 18 500 kr

Pris PallPack 3000tS med 2 månaders prisgaranti: 23 900 kr

 

Full flexibilitet

Dessa två modeller av tejpmaskiner är flexibla i bruk, kan stå fristående eller integrerade i en transportbana och täcker ett brett utbud av kartongstorlekar. Kom gärna förbi vårt kontor för en demonstration eller fråga oss om referenser. Inte nog med att du får en snabbare varuhantering, sparar du också tid, resurser och pengar från första dagen. Maskinerna kan visas på PallPack, Ellakrogsvägen 1 i Täby. Avtala en tid för demonstration, ta gärna med egna kartonger eller lådor.

Hur fungerar prisgarantin?

Prisgarantin fungerar så att om du får ett motsvarande erbjudande för samma lösning inom 3 månader efter inköpet, återbetalar vi mellanskillnaden. Utan diskussion.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare