Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Lär känna vår VD, Axel Hagen

Av: ITO PallPack 3 december 2021 Lär känna gänget
Axel Hagen

Hej! Axel Hagen heter jag, är 34 år och bor i Stockholm.
Jag tycker om att umgås med vänner, min sambo, vara ute i skogen, ta en joggingtur och mycket mer!

Förutom det är jag också VD på ITO Pallpack. Rollen handlar mycket om att se till att vi alla fungerar som ett team. Vi är många personer med väldig olika uppgifter, som alla är viktiga för att bidra till att leverera ett värde för kunden.
Om inte en i teamet fungerar så tappar projektet, vi, och kunden mycket. Därför är det helt avgörande att fungera bra ihop, veta vad som är viktigt. Min korta filosofi är att man gör detta bäst om har spännande uppgifter och trivs ihop.
Utöver detta har jag som tredje generationens ägare varit aktiv i nästan alla roller i bolaget, så jag hoppas på att kunna bidra både på ett översiktligt plan men också med detaljer.
Jag har ett stort intresse för det kreativa, speciellt att designa och få vara delaktig i hur själva lösningen ser ut för kunden.

Alla projekt är roliga, vilket låter som en klyscha, men det är också sant. För min del handlar en stor del om själva processen och att kunden blir nöjd. Att få se resultaten – paketen skickas snabbare och vardagen underlättas.

MEDS i Hägersten har automatiserat lagret och packprocessen, vilket vi har haft turen att få vara delaktiga i. De har vuxit enormt senaste åren och är otrolig duktiga i det dom gör, i alla led.
Vi har jobbat väldig hårt för att hinna med leveranserna, vilket har varit en utmaning, framför allt i Covid-tiderna.
Det involverade teamet har varit otroliga, och levererat som ett Formula 1-lag.
Det är väldig kul att få se när ett så stort gäng bryr sig så mycket om ett och samma mål, att få MEDS nöjda!

Vår framtidsvision är att göra allt så enkelt som möjligt i alla processer och led. Kunder ska ha en enkel service och support och vi ska helt enkelt skapa och göra en så enkel process för oss själva och kunden.

Utöver det så växer vi en hel del, och ska fortsätta med detta. Vår familj ökar och det är helt avgörande för att våra kunder ska få kunskapen, känna supporten och tryggheten i att bli en ITO PallPack-kund. Detta ihop med att vi som ett team ska ha det väldigt kul på vägen!

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare