Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Jotun bygger fabrik i Vietnam

Jotun bygger en ny fabrik i Vietnam och ITO PallPack deltar i projektet. Vårt monterings-team rapporterar att de håller tiden trots karantän, coronarestriktioner och 35 graders värme.

Av: ITO PallPack 16 april 2021 Vi informerar
Jotun

Det är långt ifrån Skandinavien till Vietnam, men Jotun är en norsk framgångshistoria. Med en omsättning på mer än 20 miljarder norska kronor har bolaget investerat 7 procent i nya anläggningar och ny teknik de sista åren – bland annat fabriker i Vietnam och Egypten och ett nytt huvudkontor i Sandefjord.

Jotun Vietnam transportbanor
ITO PallPack i full gång att installera transportbanor i Jotuns nya fabrik i Vietnam.

ITO PallPack har en lång historia tillsammans med Jotun, och just nu håller vi på att installera industrirobotar och transportbanor i den nya fabriken i Vietnam. Vår projektledare Eivind Monsen leder arbetet och han berättar att containrarna med utrustning nådde fram i tid och arbetet började så fort teamet kom ut ur karantänen.

– Med temperatur runt 30–35 grader är skönt att det finns luftkonditionering där vi utför arbetet. Det kommer att bli en top of the line-anläggning för robotpalletering, i linje med resten av det nya lagret här, som är imponerande, säger Eivind.
Installationen består av industrirobotar från KUKA som kombineras med avancerade transportbanor för att säkerställa helautomatisk robotpalletering av produkter som levereras till marknader över hela världen.

Vi tackar Jotun för förtroendet!

robotpalletering
Här kommer snart robotpalletering vara igång.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare