Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Jomet Trimpack

Perfekt för e-handel. Denna packmaskin läser av innehållets storlek och skär ner kartongkanterna innan kartongen stängs så att innehållet alltid fyller kartongen.

Av: pallpack-axel 29 maj 2018 Vi informerar
Automatisk höjdjustering av kartong

Paketeringsmaskin som anpassar lådan till dess innehåll

Smart och flexibel förpackningsmaskin som automatiskt anpassar kartongen till innehållet och säkerställer leverans utan fyllnadsmaterial.

Glöm fyllnadsmaterial, merarbete och leveranser som innehåller mer luft än varor. Jomet Trimpack «trimmar» (anpassar) kartongen till innehållet i varje låda, så försändningen aldrig blir större än nödvändigt. Maskinen har automatisk höjdavläsning av innehållet, därefter beskärs kartongkanterna ner till innehållet och viks in innan locket sätts på. Allt sker per automatik, vilket innebär besparingar för arbete och kostnader både för frakt och fyllnadsmaterial. Utöver detta tillkommer miljövinsten i och med att det inte finns oanvänd plats i lådorna under frakt

Undersökningar visar att över 30 procent av alla transporter använder för stora förpackningar. Dessutom används ungefär 10 procent mer fyllnadsmaterial än vad som behövs. Båda delarna är lätta att göra något åt, för dem som har stora volymer och varor i olika storlekar och mängd. Jomet Trimpack säkerställer att kartongerna ständigt anpassas till innehållet, är avsedda för e-handel samt för större volymer.

ITO PallPack är partner med Jomet och ansvarar för levereras, installation, driftsättning, utbildning och service på Jomet Trimpack. Denna lösning blir snabbt lönsam för den som levererar varor i olika mängder samt lådor i olika storlekar.

Jomet Trimpack
Jomet Trimpack är utformad för större volymer av försändelser med varierat innehåll.
Automatisk höjdjustering av kartong
ITO PallPack levererar packmaskiner för e-handel

Ja, jag vill bli kontaktad för att höra mer om denna produkt!*

Fyll i din mejladress eller ditt telefonnummer så kontaktar vi dig så snart vi kan.
  • * Dina kontaktuppgifter är trygga hos oss. De kommer inte att användas i någon form av marknadsföring.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare