Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

ITO levererar packmaskiner till Nordic Nest

I juni levererar ITO PallPack fyra JIVARO och två e-JIVARO box-reducerings- och stängningsmaskiner till NORDIC NEST.

Av: ITO PallPack 17 maj 2023 Vi informerar
Savoy-maskin
Franska Savoye utvecklar och tillverkar avancerade förpackningsmaskiner. ITO PallPack representerar Savoye i Sverige och Norge

– Med Savoye och Jivaro får vi en maskin som uppfyller alla krav vi har på förpackningsautomation och med ITO som partner är vi övertygade om att det är en kombination som kommer att leva upp till våra förväntningar, säger Johan Torudd, Operations Developer Lead på NORDIC NEST.

NORDIC NEST är en stor återförsäljare inom inredning, grundad 2002, och erbjuder över 40 000 skandinaviska designprodukter från över 250 varumärken.

– Vi hörde talas om Savoye genom inledande diskussioner med ITO PallPack och Axel där generell automation för vårt lager diskuterades. Savoye var okänt för oss innan dessa diskussioner började, men idag ser vi dessa maskiner som ett givet val som en del av vår fortsatta automationsresa på Nordic Nest, säger Johan Torudd.

ITO levererar Savoye-maskinerna nu i juni.

– Vi ser en hög kapacitet, få fel och ökade möjligheter vad gäller automatiserad ”branding” av utgående varor. Med denna investering kommer vi att möjliggöra en minskning av tidskrävande packningsmoment, vilket kommer att ha en stor positiv inverkan på våra KPI:er och vi ser en mycket bra ROI framför oss, säger Johan Torudd.

Johan Torudd, Nordic Nest
Johan Torudd, Nordic Nest.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare