Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

God jul från ITO Produktion

Snön väntar också på Tyristrand, men på ITO Produktion i industriområdet Skjärdalsvika tar de snart julledigt ändå, och det med världens bästa samvete. Under året har 21 anställda producerat maskiner och utrustning, byggt transportbanor, programmerat robotar och byggt elektronikskåp – och mycket mer. Det är imponerande och absolut nödvändigt för oss för att kunna leverera skräddarsydda lösningar till våra kunder!

Av: ITO marked 18 december 2019 Vi informerar
ITO Produktion

Mer än 20 anställda i en unik produktionsmiljö

Det finns inte många teknikleverantörer som har produktion längre, så ITO PallPack blir en del av en allt mer exklusiv grupp. Vi åkte till ITO Produktion på Tyristrand i Norge en vecka innan julfriden lägger sig, och där var det allt annat än julmusik att höra. Full fart i tre produktionshallar, med färdigställande av sträckfilmsmaskiner för både norska och svenska kunder, fräsning av robotgripare och slutarbetet på automatiseringslösningarna för Hoff och Tine. Både svetsglasögon och elverktyg används här, och det brummar från maskinerna hos både lärlingar och väl erfarna mekaniker.
– Vi har haft full framgång under året och med mer än 20 års erfarenhet har vi byggt upp en unik och lokal kompetens kring ITO-lösningar som gynnar kunderna, säger produktionschef Tore Myhra.

Trots att många är upptagna lyckas vi ändå samla de flesta i teamet till ett gruppfoto, där meddelandet är lika bra som det är enkelt:
GOD JUL till alla ITO PallPack-kunder från ett unikt gäng på Tyristrand!

Ledande lösningar sedan 1959
Ledande lösningar sedan 1959

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare