Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Följ med på en finsk paketresa – Kiva Matka!

Finska Jomet har blivit en av de klart ledande tillverkarna av förpackningsmaskiner. Kompromisslöst engagemang för kvalitet på alla nivåer, skräddarsydda och flexibilitet under ett antal år, det har gett extremt starka resultat. Följ med på en  finsk paketresa till den finska staden Forssa.

Av: ITO PallPack 24 mars 2022 Vi informerar

Följ med på en finlandsturné

På ITO PallPack har vi levererat förpackningsmaskiner från Jomet till norska och svenska kunder i många år nu. Kunderna packar så mycket, från yoghurtkoppar till kaffe, från gräsfrön till böcker. Och de har många krav, inte alla lika logiska, men det kan till exempel handla om att produkterna visas med höger sida framåt eller uppåt, beroende på om lådan står i frys- eller frysdisken i butiken. Vi har ofta diskuterat sådana frågor med våra finska vänner, och slutat med förpackningsmaskiner som löser uppgifterna precis som kunden vill. Jomet har även varit ledande med förpackningsmaskiner som automatiskt anpassar förpackningen efter innehållet, så att bubbelplast och frakt av luft undviks. Det handlar lika mycket om miljön som det handlar om ekonomin.

I den här videon kan du följa med på en resa till den finska staden Forssa, där kommunikationen sker på finska och engelska (ja, vi föredrar det senare när vi pratar med dem), och det byggs förpackningsmaskiner som används över hela världen. Filmen ger dig en inblick i vad som är möjligt med förpackningsmaskiner från Jomet. Och har du några funderingar kring förpackningsmaskiner finns vi här för att svara på dem.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare