Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Besök Mosca på LogiMAT 2019!

På LogiMAT 2019 som arrangeras 19–21 februari visas nyheter från den tyska tillverkaren Mosca. Har du vägen förbi LogiMAT i Stuttgart, missa inte att ta en titt på hur Moscas bandningsmaskiner integreras med Industry 4.0.

Av: ITO PallPack 8 februari 2019 Mässa, Vi informerar
Bandningsmaskinen Mosca Evolution SoniXs MS-6 KR
Mosca Evolution SoniXs MS-6 KR

Europas största logistikmässa för intern logistik – LogiMAT 2019 – närmar sig snabbt: den hålls i Stuttgart 19–21 februari. Vår leverantör och partner Mosca kommer att visa upp sina ledande bandningssystem, inte minst EVOLUTION SoniXs MS-6 KR-ZV, för bandning av ”transitprodukter”.

Lösningen använder samma solida teknik som andra system med Moscas kända SoniX-teknik, men är avsedd för bandning av pallprodukter, godsbehållare med stålnät etc, där det är tillräckligt med upp till 450 N i spänning/åtdragning. På grund av lägre spänningskrav behövs ingen säkerhetszon runt maskinen. I praktiken betyder detta lägre inköpspris och operatören behöver gå bort från maskinen när den används.

Vi levererar allt från Mosca
Mosca visar hur moderna bandningslösningar kan anpassas till Industry 4.0, så att förpackningslösningarna enkelt kan integreras till de automatiska produktionslinjerna. Detta innebär också att maskinen kan styras och kontrolleras på avstånd. Mosca tror att både denna lösning och EVOLUTION SoniXs MS-6-H kommer att få stor uppmärksamhet på mässan – båda använder beprövad Standard-6-bandning. MS-6-H är särskilt lämpad för bandning av tunga förpackningar och förpackningar med varierande höjd och ojämna former och ytor.

Om du tänker besöka LogiMAT 2019 rekommenderar vi att du tar vägen förbi Moscas monter. Det kommer att ge både inspiration och idéer till bättre emballering. Vi på PallPack levererar hela Moscas sortiment och hanterar allt från installation och montering till service och utbildning.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare