Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Årets tuffaste vecka

Du har säkert inte missat att det är Black Week / Black Friday den här veckan. För konsumenterna är det veckan med högst rabatterade priser, medan det för nätbutiker är dagarna med störst försäljningstryck och minst stillasittande. Som tur är har många av dem ett godsflöde som är anpassat för att klara årets tuffaste vecka.

Av: ITO PallPack 30 november 2021 Vi informerar

Ledande nätbutiker

Många har ändrat sina shoppingvanor under de senaste två åren och nu under Black Week är det fullt tryck 24 timmar om dygnet i nätbutikerna. Nätbutiker som komplett.se, xxl.se, netthandelen.no och blush.no är väl rustade att hantera trycket, med skräddarsydda varumottagningar, transport- och sorteringsmöjligheter, packdiskar, packmaskiner och mycket mer från ITO PallPack. Vi har även levererat skräddarsydda gränssnitt till AutoStores robotplocklager till flera av aktörerna.
Automatisering för e-handel

Automatisering för e-handel

Så, oavsett om du nyttjar veckans erbjudanden för att köpa parfym, sportutrustning, elektronik eller något helt annat så kan du njuta av snabb och precis leverans. E-handel har varit ett av våra fokusområden under många år och vi har haft möjlighet att samarbeta med några av branschens ledande aktörer. Kraven är höga och utmanar oss kontinuerligt, så vi är alltid extra spända under Black Week, för knappast någon annan vecka på året är listan högre.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare