Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

E-handel

Maximera din konkurrenskraft med automatiska sorteringslösningar, smidig avfallshantering och ergonomiska packstationer. Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för e-handeln.

Kompletta system för e-handel

  • Sorteringslösningar

    Vi designar skalbara, automatiska lösningar för alla typer av varor.

  • Hantering av tomma kartonger

    Våra skräddarsydda PLS-styrda transportbanor tar bort flaskhalsarna.

  • Packmaskiner

    Automatisk packning i påsar och kartonger och kartongresare.

Sorteringslösningar

Vi designar skalbara, automatiska lösningar för alla typer av varor och integrerar sorteringen med din streckkodsregistrering, kameror m.m. Sortera efter land, postnummer eller andra kriterier. Det kommer att löna sig!

Transportsystem och transportbanor

Transportbanor är avgörande för e-handeln – våra lösningar garanterar varuflödet från varumottagning till färdigplockade ordrar. Vi kombinerar olika typer av sensorstyrda transportbanor och spiralhissar, utnyttjar takhöjden och är mycket yteffektiva.

Avfallshantering

Tomma förpackningar och kartonger kan bli en irriterande flaskhals. Vi skräddarsyr lösningar för automatisk avfallshantering – våra PLS-styrda transportbanor skickar tomma förpackningar dit du vill samla ihop dem.

Packstationer

Driftsäkra och ergonomiska packstationer som är (elektroniskt) höj-och sänkbara. Vi skräddarsyr packstationer för olika displayer och system och kan integrera dem med AutoStore.

Packmaskiner för e-handeln

Automatisk packning i påsar och kartonger och kartongresare gör din e-handel mer effektiv. Vi levererar packmaskiner och kartongresare från Jomet, Radpak andra ledande tillverkare.

Kompletta packlösningar

Högre grad av automatisering betyder att volymerna kan ökas utan att kostnaderna ökar i samma takt. Effektivt varuflöde är en avgörande framgångsfaktor för e-handeln. PallPack levererar ledande lösningar för e-handelsföretag.
Under många år har ITO visat att de förstår den viktiga rollen som internlogistik spelar

Bjørn-Tore Svendsen

Komplett

Till kundcase »
ITO PallPack var kreativa och proaktiva vid designen och anpassningen av anläggningen.

Johan Stenhamre

Elektroskandia

Till kundcase »

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare