Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Träffa de bästa i branschen!

Sveriges tredje största e-handelsaktör Adlibrisgruppen, AutoStore-leverantören Element och PostNord  – fredagen den 20 september 2019 samlar vi branschens bästa för ett seminarium utöver det vanliga med fokus på lager, logistik och e-handel. Kom och lyssna på de bästa på Pack@Lunch på Urban Deli i centrala Stockholm. E-handeln kräver mer – hur kan ditt lager bli smartare?

Av: ITO PallPack 25 april 2018 Seminarium

Arbetar du med varuflöden, förpackning eller emballering? Vårt lunchseminarium den 20 september kommer bli mycket väl investerad tid för alla som arbetar med automatisering inom industrin, logistik och produktion, oavsett om du arbetar med e-handel, i livsmedelsbranschen, med lager eller liknande.

Vi startar klockan 11.00 på Urban Deli, Sveavägen 44 och håller på fram till 14.00. Seminariet är gratis och vi bjuder dessutom på lunch och kaffe. Vill du bli bättre på automatisering av industri, produktion och logistik? Anmäl dig nu.

Komplett Groups lager I Sandefjord med AutoStore.

Hyperintressanta talare

Terminalchef Tonny Johansson, på PostNord Växjö, kommer berätta om företagets hypermoderna lager. Med upp till 10 500 sorterade paket i timmen är det en av nordens snabbaste anläggningar.

Element Logic är en ledande nordisk leverantör av den smarta lager- och plocklösningenAutoStore och Thomas Karlsson är bolagets Managing Director. Under 25 minuter kommer han berätta hur det fungerar.

Anders Larsson, Supply Chain manager på Adlibrisgruppen berättar om Sveriges tredje största e-handelsföretag – och hur de möter morgondagens allt tuffare krav från kunden.

Dessutom kommer ITO PallPack att bjuda på intressanta kundcase inom lager och e-handel för att ge dig idéer och inspiration till hur ditt lager kan bli mer lönsamt.

Mejla axel@pallpack.se om du vill boka ett personligt, förutsättningslöst möte om konkreta problemställningar, serviceavtal eller annat i samband med teknikdagen.

Boka möte

Det finns också tid för diskussioner och detaljerade frågor om produkter, projekt, serviceavtal eller liknande efteråt. Passa gärna på att boka ett förutsättningslöst personligt möte med en expert från ITO PallPack. Mejla Axel Hagen: axel@pallpack.se om du vill träffas för ett möte i samband med Pack@Lunch. Programmet i detalj kan du läsa längre ner. Anmäl dig direkt innan platserna tar slut!

Foredragsholdere

Thomas Karlsson Managing Director, Element Logic.
Tommy Johansson Försäljningschef, ITO PallPack.
Axel Hagen Projektledare, ITO PallPack.
Anders Larsson Supply Chain Manager, Adlibris Gruppen
Tonny Johansson Terminalchef, PostNord Växjö

Praktisk info Pack@Lunch 20 september i Stockholm

 • Plats Urban Deli, Stockholm
 • Datum 20 september 2019
 • Tid 11.00–14.00
 • Var Sveavägen 44 Se på karta »
 • Servering Lunch och kaffe
 • 11.00–11.45 Lunch och mingel
 • 11.45–12.15 Adlibrisgruppen: Supply Chain manager, Anders Larsson – att möta morgondagens kundkrav
 • 12.15–12.45 PostNord Växjö: Terminalchef Tonny Johansson – det hypermoderna lagret
 • 12.45-13.00 Kaffepaus
 • 13.00–13.30 Element Logic: System Sales, Jacob de Leur – ledande nordisk leverantör av AutoStore.
 • 13.30-14.00 ITO PallPack: Visualisering och design av framtidens produktion och lager
 • 14.00 Avslutning: ITO PallPack är disponibla för avslutande frågor om lösningar och kundcase.

Vi hjälper dig!

Ta kontakt med våra erfarna medarbetare