Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Ledande lösningar sedan 1959

Se våra anställda
Ledande lösningar sedan 1959
Ledande lösningar sedan 1959
ITO PallPacks historia sträcker sig tillbaka till 1959, då Harald Hagen startade företaget Intern Transport Oslo AS (ITO). De första åren var ITO en betydande leverantör av bland annat lyftbord, lyftblock och liknande utrustning, men i takt med att industrin blev mer automatiserad växte det familjeägda företaget till att bli en ledande leverantör av transportlinjer.
På 1970-talet hade den norska radiotillverkaren Tandberg till exempel en produktionsanläggning från ITO Intern Transport vid samtliga sina fem norska radiofabriker.
På 1990-talet flyttades produktionen till Tyristrand och kring millennieskiftet förvärvade ITO robotintegratören Multicraft och sträckfilmsmaskintillverkaren Pall-Pack. De senaste åren har systerföretagen ITO och PallPack haft stark tillväxt och byggt spetskompetens inom automatisering och ingått samarbetsavtal med flera ledande tillverkare. Under 2016 förvärvades det svenska företaget Gorvak AB.
I dag drivs ITO Intern Transport AS,  ITO PallPack AS  och ITO PallPack AB av andra och tredje generationens ägare, och med en vision om att alltid leverera den bästa lösningen till industrin.
Ledande lösningar sedan 1959
ITO har etablerats och dess grundare Harald Hagen (t.h.) visar produkter på en mässa.