Pall-Pack 2000B Rostfri sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 2000B Rostfri sträckfilmsmaskin

Att emballera livsmedel ställer stora krav på renlighet, effektivitet och säkerhet. Därför har vi utvecklat PALL-PACK 2000B som är en rostfri sträckfilmsmaskin, särskilt anpassad för emballering av fisk och andra livsmedel. I sitt rostfria utförande tål maskinen lättare rengöring.

Rostfria PALL-PACK 2000B kan med fördel kombineras med en rostfri ram som höjer sträckfilmsmaskinen tio centimeter från golvytan. På så sätt blir det lättare att rengöra golvet undertill utan att riskera att det kommer vatten direkt på de kullager och transmissioner som sitter under rotationsbordet.

Se film Pall-Pack 2000B (PDF-format)

Beskrivelse

 Så här fungerar PALL-PACK 2000B Rostfri

• Robust och servicevänlig.
• Motoriserad försträckning av sträckfilmen upp till 300 procent.
• PLS-styrning med programval av, bland annat, toppark.
• Automatisk höjdavläsning.
• Hanterar upp till 2 000 kg.
• Egen frekvensomvandlare för mjuk start/stopp.

Pall-Pack 2000B Rostfri är en sträckfilmsmaskin som vi har levererat till en rad kunder på den skandinaviska marknaden.

Lönsam emballering

ITO Pall-Pack har länge levererat sträckfilmsmaskiner till kunder i fisk- och livsmedelsindustrin på den skandinaviska marknaden. Vid leveranser av sträckfilmsmaskiner i krävande miljöer är det viktigt med säker tillgång till reservdelar och kunnig servicepersonal. Vi har det som du söker efter. Kontakta oss för mer information och rådgivning.

 Vi leder utvecklingen

ITO-Pall-Pack AB är ledande tillverkare av hel- och halvautomatiska sträckfilmsmaskiner. Vårt kontor ligger i Täby, produktionen finns i Hønefoss (Tyristrand) och vi har serviceavdelningar i Karlskrona, Örebro och Stockholm. Tillsammans är vi 35 engagerade medarbetare.
ITO Pall-Pack levererar rostfria, driftsäkra sträckfilmsmaskiner till mängd verksamheter med känslig och krävande industriproduktion. Vi är väl införstådda med de höga krav som våra kunder ställer på snabb service och snabba leveranser av reservdelar.
Kontakta oss för mer information och för att lära mer om vad vi kan göra för ditt företag – och vilka leveranser vi har i din bransch.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Pall-Pack 2000B Rostfri sträckfilmsmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *