PP band

PP band

MOSCA AG tillverkar PP band av hög kvalitet till alla typer av bandutrustning  och maskiner. Det är viktigt att poängtera att Mosca AG har över 50 års erfarenhet och lika lång bakgrund som tillverkare av bandningsmaskiner. Denna erfarenhet har de tagit med sig in i produktionen av plastbanden. Mosca anses idag vara den ledande kvalitetsleverantören av både plastband och bandningsmaskiner.

Produktark (PDF-format)

 

Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

PP band

PP band för bandning av paket och buntar. Levereras i 5 – 12 mm bredd. Vi levererar bara PP band av högsta kvalitet som tillverkas av den marknadsledande leverantören Mosca AG i Tyskland. Det är ett band av hög kvalitet som passar i alla maskiner, inte bara Moscas egna maskinmodeller.

Fördelar med Mosca plastband är:

  1. Kvalitetsleverantör i tyska Mosca AG
  2. Dammar lite och passar för kontinuerlig drift
  3. Stabil kvalitet säkrar bästa upptid för dina maskiner
  4. Inga toleransavvikelser såsom olika bredder och tjocklekar
  5. Om det är fel på bandet tar vi det självklart i retur för produktkontroll hos Mosca

Kom ihåg att valet av band hänger ihop med bandningsmaskinernas upptid. På grund av den hårda prispressen finns det produkter på marknaden med tolerans- och variationsavvikelser. Många tillverkare är pressade och anpassar sig till den ekonomiska verkligheten genom att använda andra råmaterial, mindre råmaterial eller så ändrar de helt enkelt på de tekniska förutsättningarna, som antal millimeter i tjocklek och bredd. Som maskintillverkare vet vi att bandningsmaskiner måste anpassas för rätt typ av band och kvalitetsavvikelser leder därför till problem med bandningsmaskinen och i värsta fall driftstopp.

Vi levererar också maskinband med tryck. Kontakta oss för mer information!

  • PP-band (polypropylen från 5 – 15 mm.

Stort fokus på nyutveckling har lett till högre säkerhet, kvalitet och variation. Vi kan erbjuda mer band per rulle, starkare bandmaterial och anpassad rulle för snabbt byte!
Välj inte en tillfällig leverantör enbart baserat på lägsta pris per rulle när det gäller PP-band för bandning av paket och buntar, utan be om teknisk information, testa produkten i din maskin och ställ krav på stabila leveranser – över tid.

Ett eget lager i Trelleborg  gör att vi snabbt kan komplettera dina beställningar.

Ring oss gärna om du vill ha mer information. Vi ser fram emot att höra av dig.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PP band”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *