Mosca RO-M

Mosca RO-M

Mosca RO-M är en automatisk fristående bandningsmaskin med fast ram. Bandningsmaskinen hanterar PP-band på 5 mm till 12 mm.

Film saknas Produktark (PDF-format)

Beskrivelse

Mosca RO-M bandmaskin

Med Mosca RO-M får du den erkänt höga tyska maskinkvaliteten från Mosca i kombination med ett konkurrenskraftigt och fördelaktigt maskinpris.
Det är Moscas alternativ och motsvarar kinesiska och taiwanesiska maskiner i samma prisklass och den har snabbt blivit populär på marknaden för små till medelstora packvolymer.

MOSCA bandningsmaskiner är serietillverkade maskiner som bygger på modulär uppbyggnad. Praktiska konstruktioner. PLS-styrning med en rad programval.

  • Prisvärd bandningsmaskin för kartonger eller styckegods
  • Justerbar bandstyrka och justerbara hastigheter
  • Varningslampor för felanmälningar
  • Tysk kvalitet
  • Sonixs ultraljudssvets

Bandningsmaskin med en rad alternativ som:

  • Två fotpedaler. Justerbar panel för hantering från två sidor
  • Automatisk indragning av bandet

MOSCA bandningsmaskiner är serietillverkade maskiner som bygger på modulär uppbyggnad. Praktiska konstruktioner. PLS-styrning med en rad programval. Unik och patenterad SoniXs ultraljudssvets. Elektriska och borstlösa DC-motorer. Stabil och robust stålkonstruktion. Teknologiskt nytänkande och innovation kännetecknar Moscas maskiner och organisationen som helhet.

Se hemsidan för mer information om Mosca.

Pall-Pack AB är ledande leverantör av hel- och halvautomatiska bandningsmaskiner och har kontor i Täby och serviceavdelning i Karlskrona, Stockholm och Örebro. Tillsammans är vi 35 engagerade medarbetare.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mosca RO-M”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *