Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Är du vår nya servicetekniker?

Vi är helt övertygade om att lager, logistik, e-handel och automatisering kommer att fortsätta växa. Du också? Kom och jobba hos oss.

Som servicetekniker blir du ITO PallPacks ansikte utåt och kommer serva och supporta befintliga och nya kunder. Vi har vårt kontor i Täby, men eftersom våra kunder finns i hela Sverige så kan din placeringsort diskuteras.

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Akut service, felsökning och avtalsservice
  • Installation av våra automatiseringslösningar
  • Support via telefon

Arbetet är självständigt och ställer krav på en god organisatorisk förmåga. Tjänsten kräver flexibilitet i arbetstider och att du självständigt kan planera ditt arbete utifrån kundens behov och önskemål. Du kommer ha tjänstebil och resor och övernattningar är vanliga.

Personliga egenskaper och utbildning

Vi vill ha en utåtriktad och positiv kollega som motiveras av att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Du är en person som arbetar strukturerat och målmedvetet och tar ansvar och egna initiativ. Du har lätt för att ta till dig ny teknik, är noggrann och trivs med att arbeta pragmatiskt och problemlösande.

Du förväntas ha gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning inom exempelvis el och automation samt goda kunskaper i MS Office. B-körkort är ett krav (i tjänsten ingår tjänstebil), och du måste kunna tala, förstå och skriva god svenska/engelska då det är koncernspråk.

Om oss

ITO PallPack är ett familjeföretag och en av Skandinaviens största leverantörer av förpackningslösningar, materialhantering och palleteringslösningar. Vi är 100% fokuserade på att hjälpa e-handel, lager och logistik att växa och bli bättre och designar och levererar toppmoderna automationslösningar – allt från enkelstående paketeringsmaskiner till skräddarsydda system med hög automatiseringsgrad och avancerade styrsystem. Vi arbetar med hela processen från produktion, montering och igångkörning till service och underhåll. Vi har över 60 anställda fördelat i Norge och Sverige och har arbetat med automatisering sedan 1959.

Ansökan skickas senast 7 maj till:

axel@pallpack.se
+46(0)76 885 0662