Sök på produktnamn, maskiner, teknologi eller lösningar du är intresserad av.

Är du vår nya servicetekniker?

Vi är övertygade om att lager, logistik, e-handel och automatisering kommer att fortsätta växa. Är du också det? Kom och jobba hos oss och bli en del av utvecklingen.

Här kommer sex frågor och svar om tjänsten som servicetekniker!

Varför bör du söka dig till oss?

– Eftersom att du får vara en viktig del av vårt härliga team med huvuduppdraget att vara ansiktet utåt för ITO Pallpack.

Vad kommer du arbeta med?

– Du får vara med och serva och supporta våra kunder, både nya och befintliga. Du kommer även att arbeta med akut service, felsökningar, avtalsservice, installation av våra automatiseringslösningar och support via telefon.

Vilka egenskaper behöver du som servicetekniker?

– Framför allt ett absolut brinnande engagemang för att lösa våra kunders utmaningar. Du måste brinna för mekanik, du gillar att tänka självständigt, att resa i tjänsten och önskar att bidra till en positiv kultur och utveckling i bolaget.

Behöver du ha någon särskild erfarenhet?

– Du förväntas ha jobbat med mekanik sedan tidigare och skruvat på maskiner. Vi hoppas att du har haft ett resande yrke tidigare med kundkontakt i olika former. Utöver det förväntas du ha en gymnasieutbildning med påbyggnadsutbildning inom exempelvis el och automation. B-körkort är ett krav, liksom att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Stort plus om du har goda kunskaper i MS Office.

Varifrån arbetar du?

– Vårt huvudkontor ligger i Täby, men eftersom våra kunder finns i hela Sverige söker vi dig som kan arbeta i de södra delarna. Bestämd placeringsort kan vi dock komma fram till gemensamt.

Kommer du resa i tjänsten?

– Resor och övernattningar förekommer och du kommer därför ha tillgång till tjänstebil.

Mer om oss på ITO PallPack:

ITO PallPack är ett familjeföretag och en av Skandinaviens största leverantörer av förpackningslösningar, materialhantering och palleteringslösningar. Vi är 100% fokuserade på att hjälpa e-handel, lager och logistik att växa och bli bättre och designar och levererar toppmoderna automationslösningar – allt från enkelstående paketeringsmaskiner till skräddarsydda system med hög automatiseringsgrad och avancerade styrsystem. Vi arbetar med hela processen från produktion, montering och igångkörning till service och underhåll. Vi har över 60 anställda fördelat i Norge och Sverige och har arbetat med automatisering sedan 1959.

Ansökan skickas in senast 15 maj 2022 till:

axel@pallpack.se
VD
+46(0)76 885 0662