Packlinjer med automatisk sträckfilmning

Packlinjer med automatisk sträckfilmning

Automatisk sträckfilmning sparar tid

Automatisk sträckfilmning sparar tid, höjer effektiviteten och förbättrar lönsamheten. ITO Pall-Pack skräddarsyr packningslinjer för sina kunder och anpassar dem efter alla behov: produkter, lokaler, bemanning, leveranssätt och volymer.

Förutom sträckfilmning erbjuder vi många andra funktioner i packningslinjen, som till exempel:

  1. Etikettering och scanning,
  2. Automatisk vägning av pallar
  3. Palldubblering och utgående sortering av pallar.

Palldubblering gör att du sparar in på transportkostnader och de utgående pallarna kan sorteras utifrån vilken typ av pall det är eller dess destination.

Packlinjer med automatisk sträckfilmning

Hög ”Return on Investment”

En packlinje med sträckfilmning blir snabbt lönsam, betalar sin egen kostnad och ger därmed en hög ”Return on Investment”. Dessutom har våra lösningar en inbyggd flexibilitet som gör att packlinjen enkelt kan utvidgas och anpassas i takt med att ert behov förändras.

Lägg inte ner oproportionerligt mycket tid och resurser på manuell sträckfilmning! En sträckfilmsmaskin kan sträcka filmen upp till 300 procent och ökar pallens stabilitet och förutom att maskinen är mycket snabbare och mer noggrann än om det görs för hand så ger det er personal tid att fokusera på (mer) värdeskapande uppgifter.

Med över 50 års erfarenhet inom automation kan vi hjälpa dig att hitta rätt förpackningslinje, oavsett om ditt företag är stort eller litet.

Postet i: