Lönsamma packningslinjer från ITO Pall-Pack

Effektiva packlinjer

Pall-Pack skräddarsyr packningslinjer för varje kund. Det höjer effektiviteten och förbättrar lönsamheten. Dubbel vinst, med andra ord!

Effektiva packlinjer

Oavsett bransch är packning av varor ett moment som enkelt kan automatiseras! ITO Pall-Pack har arbetat med effektivisering av packningsprocesser i mer än 50 år och vi skräddarsyr lösningar baserade på maskiner och komponenter från ledande producenter och från vårt eget produktionscenter. Resultatet blir packningslinjer som är skräddarsydda för uppgiften utifrån produkter, lokaler, bemanning, leveranssätt och volymer.

Rimlig och effektiv packningslinje

Linjen som vi visar här är en enkel och rimlig packningslinje som snabbt blir lönsam och betalar sin egen kostnad i små- och medelstora verksamheter med olika typer av varuleveranser. Linjen består av ett påläggsbord för varor, manuell packning i lådor (här kan vi inkludera en automatisk kartongresare), automatisk tejpförslutning och transportbana fram till palleteringen där lådorna staplas manuellt på pall och emballeras med sträckfilm i en halvautomatisk sträckfilmsmaskin.

Full flexibilitet

Många företag lägger ner oproportionerligt mycket tid och resurser på manuell tejpning av kartonger och emballering av varor på pall. Lösningen är att investera i en hel- och halvautomatisk packningslinje som kan anpassas till alla verksamheter. Många börjar med en linje motsvarande den som visas här. Med inbyggd flexibilitet kan packningslinjen enkelt utvidgas och anpassas i takt med att företagets behov förändras.

Vi hjälper dig vidare

ITO Pall-Pack levererar packningslösningar för alla typer av företag; från det lilla familjeföretaget med lokala produkter och försändelser till det stora industriföretaget. Med vår solida organisation med rådgivning, försäljning och service i både Sverige och Norge, är vi väl rustade för att lösa de flesta utmaningarna inom packning och transporter. Kontakta oss idag så kan du snart glädja dig över ökad lönsamhet och produktivitet.

Packlinje hos Mapei

Packningslinje med:

– Packningsbord för varor
– Kartongbord (kan ersättas av en automatisk kartongresare)
– Automatisk tejpmaskin, Pall-Pack 1AW
– Lamellbaserad transport bana med båge
– halvautomatisk sträckfilmsmaskin

Postet i: