Så möter du en allt hårdare konkurrens!

Orkla Foods + Kuka Robotics kommer, kommer du?

Teknologidagen ITO PALLPACK AB

 

 

 

 

KUKA

Ökad effektivitet med kunden i centrum – så möter du en allt hårdare konkurrens!     

Konkurrensen är stentuff! Från vår omvärld, men också från nya aktörer och affärsmodeller. Att göra det man alltid gjort räcker inte. Effektivitet i alla led blir en nödvändighet. Detta fordrar ökad grad av automation. Digitalisering och ny teknik öppnar helt nya möjligheter att konkurrera, för den som hänger med.

Hur ser det ut hos företag som ligger i frontlinjen? Vad kan vi lära oss av dem som kommit längst?

PACK@lunch, i Göteborg den 17 november, kommer fyra experter att ge dig kunskap om det senaste inom automatiseringFrån Orkla Foods kommer Christian Rödström att generöst bjuda på sin erfarenhet från ett av livsmedelsområdets mest avancerade automationsprojekt.  Lars Cardemar från Kuka Robotics, kommer att ge exempel på automatiseringslösningar och en vision om framtiden. Du kommer också att få möta en robot i aktion på plats! Axel Hagen och Tommy Johansson, ITO Pall-Pack, kommer att presentera aktuella case från industrin.

Vi lovar en inspirerande fredagslunch, med ny insikt och ett vidare perspektiv på hur framtidens automationslösningar för industrin kommer att gestalta sig. Anmäl dig till PACK@lunch om du vill ligga i framkant och vara redo för utvecklingen och inte minst knyta nya kontakter. Vänta inte för länge, seminariet är populärt och antalet platser begränsat.

När: Fredag den 17 november, kl 11.30 – 13.30

Var: RISE, Frans Perssons väg 6, Göteborg

Seminariet är kostnadsfritt och dagens värd, ITO Pall-Pack, bjuder på lunchen.

Packmarknaden står för arrangemanget.

Här anmäler du dig: www.packatlunch.se