Pall-Pack 1D

Pall-Pack 1D

kr 24,200.00

Fördelen med tejpmaskiner är att de automatiskt tejpar pappkartonger, utan att operatörer behöver komma i kontakt med kartongen Alla Pall-Packs tejpmaskiner står på hjul så att de enkelt kan flyttas runt i produktionen eller på lagret beroende på volym och säsong.

Lägg också märke till att Pall-Pack 1D tejpmaskin har både topp- och sidobälte, vilket är att föredra när kartongerna är lätta och instabila. Genom att använda tvåsidigt framdrag har kartongerna konstant kontakt med transportbanden.
Pall-Pack är också den enda leverantören på den Svenska marknaden som erbjuder prisgaranti på sina packmaskiner.

Produktark (PDF-format)

Beskrivelse

Pall-Pack 1D tejpmaskin levereras med in- och utmatningsbana som gör den enkel både att  integrera och att använda som fristående modell. Topp- och sidodriven framföring ser till att maskinen ger nödvändig stabilitet även med tyngre lådor.

Tejpmaskinen är helautomatisk och är utrustad med två tejpaggregat som tejpar pappkartongerna upptill och i botten utan manuella ingrepp.

  • Över- och underliggande transportband
  • Manuellt justerbar i höjd och bredd
  • Billig tejpmaskin som levereras med prisgaranti

Pall-Pack 1D Tejpmaskin levereras med

  • två stycken tejpaggregat som tejpar kartongernas ovandel och botten
  • 50 mm tejpbredd
  • Hjulunderställ för enkel transport av maskinen
  • Transportbanor före och efter maskinen

Pall-Pack 1D tejpmaskin har levererats till många kunder på den skandinaviska marknaden. Kontakta oss för mer information och för att höra mer om vad vi kan göra för ditt företag – och vilka leveranser vi har i din bransch.

Pall-Pack AB är ledande leverantör av hel- och halvautomatiska tejpmaskiner och har kontor i Täby och serviceavdelning i Trelleborg, Stockholm och Örebro. Tillsammans är vi 35 engagerade medarbetare.

Kontakta oss här för mer information

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Pall-Pack 1D”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *