Pall-Pack 6000 sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 6000 sträckfilmsmaskin

Den nya, helautomatiska sträckfilmsmaskinen Pall-Pack 6000 sätter en ny standard för helautomatisk sträckfilmning. Oavsett vilken bransch du är verksam inom, eller vilken typ av produkter du transporterar på pall, har du stor nytta av en branschledande sträckfilmsmaskin med allt som behövs av automatik och funktionalitet.

Produktark (PDF-format)

Beskrivelse

Pall-Pack 6000 sträckfilmsmaskin – flyttar fram gränserna

Den nya, helautomatiska sträckfilmsmaskinen Pall-Pack 6000 sätter en ny standard för helautomatisk sträckfilmning. Oavsett vilken bransch du är verksam inom, eller vilken typ av produkter du transporterar på pall, har du stor nytta av en branschledande sträckfilmsmaskin med allt som behövs av automatik och funktionalitet.

Standard eller skräddarsydd

Pall-Pack 6000 sträckfilmsmaskin kan levereras som standardmodell eller skräddarsys efter den enskilda kundens palleteringsbehov. Som enda producent av sträckfilmsmaskiner kan Pall-Pack när som helst säkra nya anpassningar eller integration med nya förpacknings- och palleteringslinjer i verksamheten. Kort sagt, detta är en sträckfilmsmaskin för företag som ställer höga krav på transportsäkerhet, produktivitet och driftsekonomi.

Optimerad försträckning

Listan med funktioner är lång för den här maskinen, som lägger på filmen med en rörlig arm som roterar runt pallen innan den automatiskt skär och svetsar filmen. Rörlig arm är en väl beprövad och otroligt driftsäker metod, och tack vare ett av branschens mest moderna försträckningsaggregat kan maskinen sträcka filmen upp till 300 procent. Detta säkrar en låg filmförbrukning och samtidigt nödvändig stabilitet för pallen, hela vägen fram till mottagaren.

Pall-Packs serviceingenjörer testkör och optimerar förbrukningen av sträckfilm för varje kund, antingen vid vår produktionsanläggning i Tyristrand eller ute hos kunden. Användarvänlighet är ett annat nyckelord, och den intuitiva instrumentpanelen med pekskärm ger enkel åtkomst till funktioner som med eller utan toppark, hastighet, omställning och övriga styrfunktioner.

När sträckfilmsmaskinen är integrerad i pallbanan, kommer den att arbeta automatiskt på alla ställen där funktionerna aktiveras med hjälp av digitala sensorer och PLS-styrning.

Sträckfilm för de mest krävande

Under utvecklingen av Pall-Pack 6000 sträckfilmsmaskin har vi framför allt haft företag med höga driftkrav i åtanke. Därför har vi uteslutande valt kritiska komponenter från världens ledande producenter, som SEW, Siemens, Sick och Festo. Det garanterar maximal drifttid och leveranssäkerhet för kunderna.

Målet har varit att utveckla en standardiserad sträckfilmsmaskin anpassad för ett brett spektrum av användare, samtidigt som maskinen enkelt kan skräddarsys med extra funktioner som toppark, topplast, stabiliseringsplåt för instabila pallar, konturkontroll av pallen och mycket mer.

Har du behov som går ut över detta, är vi inställda på att hitta och utveckla teknik som löser även dessa utmaningar. Med eget utvecklings- och produktionscenter har vi branschens bästa möjligheter för att kunna implementera speciallösningar efter varje enskild kunds specifika behov.

ITO Pall-Packs service

Automatisering är en förutsättning för lönsamhet, samtidigt som en ökad användning av maskiner och teknik även leder till ökad sårbarhet för strömavbrott, tekniska fel och komplikationer. Därför lönar det sig att välja leverantörer med hög teknisk kompetens och snabb tillgång till reservdelar.

Vi har erfarna och certifierade tekniker med omfattande utbildning i de olika lösningarna, och erbjuder serviceavtal med avtalad responstid och intervaller för förebyggande underhåll. När du väljer Pall-Pack som leverantör och samarbetspartner väljer du också servicetjänster på högsta nivå, från ett norskägt företag med mer än 40 års branscherfarenhet och eget produktions- och utvecklingscenter i Norge.

Sträckfilmsmaskiner sedan 1974

ITO Pall-Pack producerar både hel- och halvautomatiska sträckfilmsmaskiner, fristående eller integrerade i en palleteringslinje.
Sträckfilm är en effektiv, säker och ekonomisk emballeringsmetod, som används i olika branscher och industrier.

Pall-Pack har både producerat och levererat sträckfilmsmaskiner i mer än 40 år, och vid vårt produktionscenter i Tyristrand produceras, testkörs och anpassas maskiner för varje leverans.

Vi överdriver inte när vi säger att detta är Norges kompetenscenter för sträckfilmslösningar, där vi anpassar rätt försträckning, testar olika filmer för emballering av kundernas egna produkter och erbjuder maskiner med utrustning som kontrollvåg, etikettskrivare och annan utrustning. Sträckfilmsmaskiner från Pall-Pack levereras till kunder över hela landet och är väl kända för sin driftsäkerhet och höga lönsamhet.

Kontakta oss här för mer information

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Pall-Pack 6000 sträckfilmsmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *