Pall-Pack 4000 rostfri sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 4000 rostfri sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 4000 rostfri är en rostfri sträckfilmsmaskin som är kompakt byggd och särskilt utformad och utvecklad för fisk- och livsmedelsbranschen. Maskinen konstrueras i rostfritt utförande så att den kan rengöras och spolas av utan att rostproblem uppstår. Rotationsbordet levereras med ett friktionsbaserat modulband för säker och stabil drift. Packmaskinen är mycket kompakt, vilket gör den perfekt för utrymmen där det är ont om plats.

Produktark (PDF-format)

Beskrivelse

Pall-Pack 4000 rostfri sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 4000 rostfri sträckfilmsmaskin är anpassad till fisk- och livsmedelsbranschen och har levererats till en rad kunder på den skandinaviska marknaden.

> Robust och servicevänlig. Maskinen kan levereras med ett sammanhängande eller tredelat friktionsband. Detta säkerställer en stabil lindning av dina pallar samtidigt som operatörerna får en enkel uppgift vid rengöringen. Maskinerna och komponenterna är synliga så att allt kan rengöras, med särskild hänsyn till de tuffa miljökraven.

> Packmaskinen är konstruerad för enkel montering och driftsättning. Pall-Pack 4000 rostfri sträckfilmsmaskin levereras komplett – och kan enkelt placeras där du vill ha den! Den är utrustad med en operatörspanel (touchscreen) som är överskådlig och enkel att förstå.

Varför välja Pall-Pack 4000

> Fler programval: Vi vill att du ska uppleva maskinen som enkel och har utvecklat flera programval för dina pallar. Det finns otaliga typer av produkter, vilket kräver en säker och anpassad packningsprocess.

> Stabil och säker lindningsprocess: Alla motorer är styrda av frekvensomvandlare, vilket innebär att packningsprocessen startar mjukt oavsett vilket slags pallar du har. Utan oförutsedda missöden.

> Mycket låg filmförbrukning. Sträckfilm kostar i längden och vi vill minimera förbrukningen. Därför specialanpassar vi filmförsträckningen så att du sparar så mycket som möjligt!

> Specialanpassade höjder och mått. Vi vet att det ofta är ont om utrymme. Vi är Norges enda tillverkare av helautomatiska sträckfilmsmaskiner. Om det är dåligt med plats, så ser vi till att anpassa oss!

> Service och reservdelar: Vi har en stor serviceavdelning med totalt 6 egna servicetekniker och ett rikstäckande servicesamarbete.

Pall Pack 4000 rostfri lämpar sig för laster upp till 2 ton. Lastens höjd registreras automatiskt via en höjdsensor. Rotationsbordet är tillverkat av rostfritt (AISI 316) stål. Det kan konstrueras antingen med ett sammanhängande modulband med friktion eller ett tredelat band – för en säker och stabil drift i tuffa förhållanden. Delarna i rotationsbordet är synliga och kan rengöras helt och hållet av operatören. Vi vill erbjuda en packmaskin med längre livslängd, samtidigt som vi vet att kraven på rengöring och miljökraven ökar.

Försträckning av film är valfritt – vi erbjuder normalt sett allt från 100–250 %. Detta utvecklas speciellt med tanke på ditt gods – så att vi är helt säkra på att packningsprocessen blir optimal.

Pall Pack 4000 rostfri är genomgående konstruerad med tanke på en flexibel och säker drift med låg bullernivå och lång livslängd.

Kontakta oss här för mer information

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Pall-Pack 4000 rostfri sträckfilmsmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *