Pall-Pack 2300B Sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 2300B Sträckfilmsmaskin

Emballering med sträckfilm kan göras både okomplicerat och flexibelt. PALL-PACK 2300B sträckfilmsmaskin har en enkel maskinuppbyggnad som är både robust och driftsäker. Med få rörliga delar och hög användarvänlighet säkras bra och lönsam emballering många år framöver.

PALL-PACK 2300B sträckfilmsmaskin kan monteras direkt mot en vägg eller placeras fristående på golvet.

Datablad

Beskrivelse

Ett kostnadseffektivt alternativ

Med en truck eller handtruck placeras pallen med gods på golvet vid sträckfilmsmaskinen innan den roterande armen säkrar emballeringen tryggt. Eftersom pallen står stilla medan armen rör sig är PALL-PACK 2300B ett bra val för olika palltyper och gods med dålig stabilitet.
Eftersom pallen placeras på golvet är det en mycket bra emballeringslösning för pallar med tungt gods. PALL-PACK 2300B är en mycket flexibel lösning till ett konkurrenskraftigt pris.

ITO Pall-Pack ansvarar för installation, utbildning och underhåll. Sträckfilmning är i många sammanhang ett överlägset emballeringsalternativ och PALL-PACK 2300B är en utmärkt sträckfilmsmaskin för den som vill ha en halvautomatisk lösning med maximal flexibilitet och låga kostnader på sikt.

Så här fungerar PALL-PACK 2300B sträckfilmsmaskin

• Hanterar pallar upp till 1 200 x 1 200 mm.
• Upp till fyra program som styrs från den användarvänliga touchpanelen.
• Motoriserad försträckning av sträckfilm upp till 250 procent.
• Egen frekvensomvandlare för mjuk start/stopp/hastighetsreglering.
• Snabb och enkel installation och omflyttning.

Vi leder utvecklingen

ITO Pall-Pack är idag Nordens ledande leverantör av sträckfilmsmaskiner. Vi bygger och anpassar maskiner och elskåp i vår egen anläggning i Hønefoss (Tyristrand). Varje maskin testas väl före leverans till kunden.
Vi erbjuder snabb service och leverans av reservdelar. Våra serviceavdelningar finns i Stockholm, Örebro, och Karlskrona.

Kontakta oss för mer information och för att lära mer om vad vi kan göra för ditt företag – och vilka leveranser vi har i din bransch.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Pall-Pack 2300B Sträckfilmsmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *