Pall-Pack 2000F sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 2000F sträckfilmsmaskin

PALL-PACK 2000F är en av våra mest automatiserade och genomtänkta sträckfilmsmaskiner. Med PALL-PACK 2000F slipper du alla manuella arbetsmoment! Systemet är en liten revolution i sig eftersom den skär och svetsar sträckfilmen till pallen.

Operatören behöver aldrig kliva i och ur trucken eller kontrollera arbetet vid maskinen. PALL-PACK 2000F är utrustad med en liten fjärrkontroll eller dragströmbrytare. När de aktiveras för startar förpackningsprocessen. Så enkelt emballeras dina pallar automatiskt!

Produktark (PDF-format)

Beskrivelse

Robust konstruktion för lönsam etablering

PALL-PACK 2000F sträckfilmsmaskin är den enda maskinen på marknaden som automatiskt skär och svetsar fast sträckfilmen på pallen. Maskinen levereras med fjärrkontroll som startar lindningsprocessen. Några av fördelarna med PALL-PACK 2000F är en rad automatiska tilläggsfunktioner som förenklar arbetet för operatören. När sträckfilmen skärs och svetsas automatiskt på pallarna kan användaren kan göra helt andra saker – samtidigt!

PALL-PACK 2000F har levererats till en rad kunder på den skandinaviska marknaden. Kontakta oss för mer information och lär mer om vad vi kan göra för ditt företag – och vilka referenser som vi har i din bransch.

Så här fungerar PALL-PACK 2000F sträckfilmsmaskin

• Automatisk skärning och svetsning av filmen (inga manuella uppgifter).
• Automatisk maskinstart med fjärrkontroll.
• Robust och servicevänlig.
• Motoriserad försträckning av sträckfilm upp till 300 procent.
• PLS-styrning med programval för bland annat toppark.
• Automatisk höjdavläsning.
• Hanterar upp till 2 000 kg.
• Egen frekvensomvandlare för mjuk start/stopp.

Vi leder utvecklingen

ITO Pall-Pack har lösningen för dig som vill minska dina driftskostnader och öka kapaciteteten. Våra erfarenheter från leveranser av helautomatiska sträckfilmsmaskiner har utmynnat i en hybridmaskin som kostar lika mycket som en halvautomatisk maskinmodell men som utför 90 procent av arbetsuppgifterna för en helautomatisk sträckfilmsmaskin.

Driftstopp definieras ofta som maskinstopp eller den tid då operatören inte är aktiv. När en pall ska packas måste man ta hänsyn till den tid det tar för operatören att placera pallen i sträckfilmsmaskinen, binda filmen till lastpallen och påbörja sträckfilmningen. Det kallas icke-produktiv tid.
ITO-Pall-Pack AB är ledande tillverkare av hel- och halvautomatiska sträckfilmsmaskiner. Vårt kontor ligger i Täby, produktionen finns i Hønefoss (Tyristrand) och vi har serviceavdelningar i Karlskrona, Örebro och Stockholm. Tillsammans är vi 35 engagerade medarbetare.

Kontakta oss för mer information och för att lära mer om vad vi kan göra för ditt företag – och vilka leveranser vi har i din bransch.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Pall-Pack 2000F sträckfilmsmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *