Pall-Pack 2000 Proff sträckfilmsmaskin

Pall-Pack 2000 Proff sträckfilmsmaskin

Har du behov av en flexibel, lätthanterlig och anpassningsbar sträckfilmsmaskin? Då är halvautomatiska PALL-PACK 2000 PROFF lösningen för dig. PALL-PACK 2000 PROFF byggs och anpassas efter din produkt. Den är smidig, anpassningsbar, passar nästan alla pallstorlekar och pallvikter och kan konstrueras efter specifika pallmått. Design, utförande och prestanda bygger på mer än 40 års erfarenhet från de flesta branscher.


Beskrivelse

Så här fungerar PALL-PACK 2000 Proff sträckfilmsmaskin

• Försträckning av sträckfilm upp till 300 procent.
• Programval för toppark, sträckfilmningen slutar högst upp.
• Rotationsbordets storlek anpassas efter pallstorlek.
• Höjden på tornet anpassas efter pallhöjd.
• Försträckningen av filmen kan anpassas efter produkten.
• Programval anpassas utifrån din pall.

PALL-PACK 2000 Proff sträckfilmsmaskin har många unika funktioner

När pallen placeras på rotationsbordet fäster operatören filmen på pallen och trycker på startknappen för att processen med lindningen ska starta. Med hjälp av en fotocell för höjdavläsning rör sig filmvagnen uppåt, samtidigt som den matar ut film. Utmatningen är frekvensstyrd och filmen kan försträckas upp till 300 procent. När fotocellen når toppen av pallen stoppas lindningen och samma process upprepas på vägen ner.

Eftersom det är vi som själva bygger sträckfilmsmaskinen PALL-PACK 2000 PROFF har vi möjlighet att testa din pall. På det sättet kan vi med säkerhet avgöra vilka egenskaper som passar just din produkt bäst. Vi kan dessutom guida dig fram till valet av en optimal sträckfilm, baserat på dina förväntningar på kostnader och egenskaper.

Vi leder utvecklingen

ITO Pall-Pack är idag Nordens ledande leverantör av hel- och halvautomatiska sträckfilmsmaskiner. Maskinerna och elskåpen byggs och anpassas i vår produktionsanläggning i Hønefoss (Tyristrand). Alla maskiner testas före leverans ut till kunderna.
Vår personal har bred teknisk kompetens och de säkerställer att din maskin kan hantera belastningen i din produktionsmiljö.

Med över 40 års erfarenhet som leverantör av sträckfilmsmaskiner förstår vi utmaningarna i din dagliga verksamhet. Vi har kunskap och kapacitet som gör att vi kan leverera bra, säkra och effektiva sträckfilmslösningar som förenklar hanteringen av emballage i din verksamhet.

Våra servicetekniker servar kunder i stora delar av landet och vi har serviceavdelningar i Trelleborg, Stockholm och Karlskrona. Det finns även möjlighet att upprätta en VPN-anslutning som gör att vi kan felsöka din maskin på distans. Vi erbjuder snabb service och leverans av reservdelar.
Kontakta oss för mer information och för att lära mer om vad vi kan göra för ditt företag – och vilka leveranser vi har i din bransch.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Pall-Pack 2000 Proff sträckfilmsmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *