PET band

PET band

MOSCA AG tillverkar band av hög kvalitet för alla typer av bandningsutrustning och maskiner. Vi lagerför flera typer av band på vårt eget lager i Tyristrand utanför Hönefoss så att vi snabbt kan komplettera vid behov. Om stora volymer är aktuella rekommenderar vi av kostnadshänsyn att banden levereras med bil direkt från tillverkaren i Tyskland. Vi följer sedan upp baserat på behovet för de aktuella packvolymerna.

Produktark (PDF-format)
Kategori: Stikkord: ,

Beskrivelse

PET band för bandning av pallar.

Vi representerar Mosca som tillverkar plastbanden i sin egen fabrik i Wladbrunn utanför Frankfurt.
Fördelarna med att använda PET band är den stora belastningsstyrkan och att alla band kan återvinnas och därmed är skonsamma mot miljön.

Det finns möjlighet att göra stora besparingar genom att hitta rätt typ av plastband. Ofta varierar kvalitet och längder per rulle mellan olika tillverkare och kraven på snabb leverans och lagerförda produkter lokalt har aldrig har varit viktigare än nu. Därför är det viktigt att du som kund överväger olika leverantörer, inte enbart baserat på pris per meter, utan genom att se på totalkostnaden under livslängden där också leveranstid och krav på drifttid för maskinen tas med i bedömningen.

Fördelar med Mosca PET band

  1. Levererar alltid samma kvalitet på bandet
  2. Inga toleransavvikelser och sträng produktkontroll ger toppkvalitet
  3. Bandningsmaskin och plastband från samma leverantör ger trygghet
  4. Kort produktionstid och snabb transport från Tyskland

Stort fokus på nyutveckling har lett till högre säkerhet, kvalitet och variation. Vi kan erbjuda mer band per rulle, starkare bandmaterial och anpassad rulle för snabbt byte!

Ett eget lager i Trelleborg som gör att vi snabbt kan komplettera dina beställningar. I och med vår erfarenhet som maskinbyggare ser vi till att du är trygg i valet av ett plastband som är anpassat för dina bandningsmaskiner.

Ring oss gärna om du vill ha mer information. Vi ser fram emot att höra av dig.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “PET band”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *