RM-55AI packmaskin

RM-55AI packmaskin

RM-55AI packmaskin passar för säckar. Maskinen är anpassad för packning av PE- och PP-film. Det är en maskin som passar för produkter som torrfoder, pellets, djurfoder, eller torra råvaror rent generellt. Maskinen hanterar upp till 16 säckar i timmen med kontinuerlig förpackning av säckarna. RM-55 är utrustad med HMI-pekpanel för överskådlig och enkel styrning med anpassade programval.


Beskrivelse

RM-55AI packmaskin (för säckar)

RM-55AI packmaskin hanterar följande specifikationer:

Höjd: 300 – 550 mm
Bredd: 300 – 1 000 mm

Fördelar med RM-55AI packmaskin

  • RM-55AI är utrustad med en HMI-pekpanel för enkel och överskådlig styrning
  • Filmen centreras automatiskt i maskinen för exakt precision
  • RM-55AI kan levereras i rostfritt utförande
  • Inga verktyg krävs för hantering och justering av säckstorleken
  • Enkelt för operatören att byta film.
  • Maskinen är utrustad med larm när filmen är slut

I samarbete med Radpak levererar vi ett brett spektrum av maskiner för fyllning, vägning och packning. Radpak är specialister på skräddarsydda maskiner och levererar utrustning av hög kvalitet över hela världen. Maskinen kan anpassas för dina produkter så att ett perfekt resultat säkras. Vi erbjuder den extrautrustning som du behöver. Det kan vara fler vågar för snabbare fyllning, eurohål för påsarna, stående förpackning, eller annat. Vi är också specialiserade på automatiska packlinjer och kan erbjuda kompletta end-of lines-linjer, med sortering av färdiga säckar för palletering.

Pall-Pack är idag en ledande leverantör av packmaskiner och erbjuder dig som kund ett unikt serviceavtal, ett eget reservdelslager, erfarna tekniker och PLS-tekniker som hjälper dig oavsett av var du befinner dig.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “RM-55AI packmaskin”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *