Mosca KZV-111

Mosca KZV-111

Mosca KZV-111 är en helautomatisk bandningsmaskin för bandning av pallar. Mosca maskinerna tillverkas i Tyskland och är mycket driftsäkra och stabila bandningsmaskiner som är konstruerade för dygnet-runt-drift och höga kapaciteter. Bandningsmaskinen har överliggande och centrerat bandhuvudet, vilket är fördelaktigt när pallhöjder och godsbredder varierar. Maskinen är helautomatisk och redo för signalutväxling med transportbanor.

Se film Produktark (PDF-format)

Beskrivelse

Mosca KZV-111

Mosca KZV-111  är serietillverkade maskiner som bygger på modulär uppbyggnad. Praktiska konstruktioner. Mosca KZV-111 har PLS-styrning med en rad programval. Unik och patenterad SoniXs ultraljudssvets. Elektriska och borstlösa DC-motorer. Stabil och robust stålkonstruktion. Teknologiskt nytänkande och innovation kännetecknar Moscas maskiner och organisationen som helhet.

Fördelar med bandningsmaskin för pallar är:

  • Stabil och driftsäker bandningsmaskin
  • Servicevänlig bandningsmaskin
  • Rimlig drift med låg energiförbrukning
  • Översiktlig och användarvänlig operatörspanel
  • Redo för integration med transportbanor

Mosca bandningsmaskiner för pallar har levererats till en rad företag, t.ex.:

  1. Peterson Packaging 
  2. Stora Enso
  3. Smurfit Kappa
  4. V-Tab

Pall-Pack AB är ledande leverantör av hel- och halvautomatiska bandmaskiner och har kontor i Täby och serviceavdelning i Stockholm, Karlskrona och Örebro. Tillsammans är vi 35 engagerade medarbetare.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mosca KZV-111”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *