Mosca KOV-315

Mosca KOV-315

Mosca KOV-315 är en horisontell bandningsmaskin för pallar med hög kapacitet och SoniXs ultraljudssvetsare. Bandningsmaskinen är särskilt populär inom bryggeribranschen och stenindustrin, eftersom de ofta måste säkra stående gods mot sidorörelser.

Se film Produktark (PDF-format)

Beskrivelse

Mosca KOV-315

Mosca KOV-315 är en horisontell bandningsmaskin för pallar. Horisontella bandningsmaskiner används ofta för bandning av stående rullar och stenblock.

Till skillnad från traditionella bandningsmaskiner från Mosca AG så sänker Mosca KOV-315:s bandföring sig lodrätt ner över godset och säkrar produkten i sidled. Den här typen av maskiner används ofta av bryggeribranschen, stenindustrin och emballagebranschen. Här i Norge kan sådana här bandningsmaskiner användas av bryggerier som Telemark Kildevann AS och takpapptillverkare som Isola AS, som packar sina produkter på rulle.

MOSCA bandningsmaskiner är serietillverkade maskiner som bygger på modulär uppbyggnad. Praktiska konstruktioner. PLS-styrning med en rad programval. Unik och patenterad SoniXs ultraljudssvets. Elektriska och borstlösa DC-motorer. Stabil och robust stålkonstruktion. Teknologiskt nytänkande och innovation kännetecknar Moscas maskiner och organisationen som helhet.

  • Stabil och driftsäker bandningsmaskin för pall
  • Servicevänlig bandningsmaskin för pall
  • Rimlig drift med låg energiförbrukning
  • Översiktlig och användarvänlig operatörspanel
  • Redo för integration med transportbanor

Pall-Pack AB är ledande leverantör av helautomatiska bandmaskiner. Vi har kontor i Täby och serviceavdelning i Karlskrona, Örebro och Stockholm. Tillsammans är vi 35 engagerade medarbetare. Kontakta oss här – för pris och teknisk information

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mosca KOV-315”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *